Hayatın püf noktaları

8 Haziran 2014 Pazar

Bayat ekmeği tazelemenin püf noktası !


Bayat ekmek nasıl tazelenir?
Bayatlamış ekmeklerin üzerine su serpin ve folyo kağıda sarıp 5-10 dakika fırınlayın. Böylece taptaze olacaktır.
Gönderen Unknown zaman: 17:59
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Hakkımda

Unknown
Profilimin tamamını görüntüle

Blog Arşivi

  • ►  2016 (18)
    • ►  Mayıs (3)
    • ►  Nisan (4)
    • ►  Mart (1)
    • ►  Şubat (5)
    • ►  Ocak (5)
  • ►  2015 (32)
    • ►  Aralık (2)
    • ►  Kasım (1)
    • ►  Ekim (3)
    • ►  Eylül (1)
    • ►  Temmuz (6)
    • ►  Haziran (4)
    • ►  Mayıs (3)
    • ►  Nisan (5)
    • ►  Mart (3)
    • ►  Şubat (2)
    • ►  Ocak (2)
  • ▼  2014 (38)
    • ►  Ağustos (2)
    • ►  Temmuz (5)
    • ▼  Haziran (10)
      • BOĞAZ AĞRISINA İYİ GELEN DENENMİŞ ÇÖZÜMLER
      • Şeker Hastalarına Müjde!!!
      • Kirlangiç Otunun Faydaları
      • Püf Noktaları
      • Maydanoz Yetiştirmenin PÜF NOKTASI !
      • Bunları okuduktan sonra salatalığa çok daha farklı...
      • Ellerin Yumuşaması İçin Kesin Çözüm !
      • KARPUZ SOĞUTMANIN PÜF NOKTASI!
      • Bayat ekmeği tazelemenin püf noktası !
      • Vajinadaki Kötü Kokulara SON !
    • ►  Mayıs (4)
    • ►  Nisan (2)
    • ►  Mart (7)
    • ►  Şubat (7)
    • ►  Ocak (1)
  • ►  2013 (62)
    • ►  Aralık (62)
Basit teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.